Waardecreatie en Partnerschap

 

Destructie en creatie: we hebben het allemaal in ons. Het gaat er om waar je op focust. Uiteindelijk draait alles om waardecreatie. Als we ons nu de komende tijd richten op elke dag een beetje waarde creëren, dan zijn we samen exponentieel goed bezig. Voor onze leden, maar ook voor onze partners willen wij een ultiem partnerprogramma ontwikkelen, waardoor Nieuw Westland exponentiële waarde toevoegt aan de regionale successen en daarmee haar steentje bijdraagt aan een betere wereld. Weet jij hoe je waarde kan creëren?
Wil je meedenken met ons over hoe we de samenwerking met onze partners nog succesvoller kunnen maken?

 

Neem contact op met Nieuw Westland !

of

Word Partner!

 


Hieronder een greep, met grote dank aan onze huidige partners...Onze ambassadeurs 

Prof. Dr. Bob de Wit: „Regio’s hebben de toekomst, zij vormen de basis van de toekomstige samenleving ‘Society 4.0’. Regio Westland vervult als showcase een voorbeeld voor andere regio’s in de gehele wereld.”

Prof. Dr. Michaela Schippers: „Het initiatief van Nieuw Westland is mooi omdat het uitgaat van wat mensen zelf willen en omdat het een vorm van directe democratie heeft. Dit is psychologisch gezien niet alleen effectief, maar ook beter voor het welbevinden van mensen.

Mr. Maria Louise Genet: „Met lede ogen zie ik dat onze mensenrechten en grondrechten steeds verder worden ingeperkt. Omdat ik vrijheid en gerechtigheid belangrijk vind, steun ik Nieuw Westland en zet ik opleidingsinstituut WeGaanHetZelfDoen op.”


Onze zelfstandige adviseur
Regiobank te Honselersdijk

Met grote trots hebben wij onze zakelijke bankrekening kunnen openen binnen 48 uur bij onze zelfstandige adviseur RegioBank te Honselersdijk.
Wat kwamen wij tegen in de vestiging? Dit sluit volledig aan bij onze doelstellingen en dus gaan we een mooie samenwerking tegemoet.
Een 'dankjewel!' aan onze zelfstandige adviseur: RegioBank te Honselersdijk.


BeUnited Westland 

Vanaf 1 augustus 2021 is Nieuw Westland trotse ambassadeur van BeUnited Westland. We zullen de komende tijd veel netwerkborrels organiseren met interessante sprekers, inclusief vegetarische bitterballen!