Bestuur 


Annemieke Boelsma

 • Secretaris
 • Moeder & Grootmoeder
 • Homeopaat

Sinds 25 jaar ben ik werkzaam als homeopaat en sinds bijna 20 jaar heb ik tal van bestuurlijke functies vervuld in belangenorganisaties voor de complementaire zorg. Zowel op nationaal als op internationaal niveau houd ik mij vooral bezig met het verbinden van mensen en partijen die dezelfde doelen voor ogen hebben: vrije zorgkeuze voor iedereen.

Vanuit bezorgdheid voor mijn kinderen en kleinkind werd ik een jaar geleden lid van Vrij en Sociaal Nederland, de nieuwe politieke partij opgericht door Bas Filippini. Hier maakte ik kennis met onder anderen Bob de Wit en zijn gedachtegoed. Begin mei ontmoette ik Tara en haar dochter, die een presentatie gaven over Nieuw Westland tijdens een bijeenkomst van VSN. Dit initiatief sprak mij enorm aan en ik ben direct op Tara afgestapt en heb aangeboden mijn bestuurlijke ervaring in te zetten voor NW.

Na kennismaking met het bestuur van NW is vanuit wederzijds enthousiasme besloten dat ik het bestuur kom versterken. Samen met alle leden van NW wil ik graag werken aan een menswaardige toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen vanuit Liefde, Vrijheid, Vertrouwen en Verbinding.

Hartegroet,

Annemieke@nieuwwwestland.nl

Marijke de Smit

 • Penningmeester
 • Moeder 

Gelukkig getrouwd met 3 meiden in de basisschoolleeftijd. Hou van lekker wandelen in 't bos of het strand, loop hard om beetje fit te blijven en ben graag buiten. Heb al een aantal jaren twijfels of de huidige maatschappij in Nederland een kant op gaat die houdbaar is en waar ik gelukkig in zou kunnen zijn.

Wij zijn 4 maanden in het buitenland geweest en onderweg zag ik een video van Bob de Wit waarin Nieuw Westland genoemd werd. Ik was al enthousiast over het idee van Bob de Wit en dan ook nog in mijn eigen gemeente! Op het moment dat we het plan hadden om terug te keren naar Nederland, heb ik gelijk contact opgenomen met Tara of ik met mijn financiële kennis nog iets kon bijdragen. Ze zaten te springen om een penningmeester dus na een kennismaking kon ik gelijk beginnen! 

Marijke@nieuwwestland.nl


Oprichters


Arno Duijvesteijn 

 • Initiatiefnemer
 • Vader & Opa
 • Ondernemer

Sinds vorig jaar maart wordt er fundamenteel met onze vrijheid geknoeid. Gedreven door nieuwsgierigheid heb ik onderzoek gedaan naar de feiten. Ik ben in gesprek gegaan met lokale en nationale ondernemers en wetenschappers. Dit heeft mij er toe aangezet om in actie te komen.

Als mede-oprichter van NieuwWestland hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een gezonde en vrije samenleving in onze regio. Ik ben er klaar voor! Jij ook?

Arno@nieuwwestland.nl 

Tara Kleijwegt-Nowacki 

 • Initiatiefnemer
 • Moeder
 • Ondernemer

Als moeder wil ik een veilige, vrije en gezonde wereld voor mijn kinderen achterlaten. Nieuw Westland is voor mij het platform om bewustzijnsontwikkeling te versterken en elkaar te vinden op een hoger niveau. Het niveau van Vrijheid, Veiligheid en Gezondheid.
Een nieuwe beweging richting de nieuwe wereld. Sluit jij je ook aan? 

tara@nieuwwestland.nl 

Carla Schuitman 

 • Initiatiefnemer
 • Moeder
 • Ondernemer

Doordat je als ouders bijna dagelijks te maken hebt met de veranderingen, die plaats vinden in het onderwijs ben ik alert geworden wat betekenen al deze veranderingen voor onze kinderen. En wat doet dit mentaal met de jeugd of jong volwassenen (adolescenten). Daar maak ik me als moeder heel veel zorgen om en heb de mouwen opgestroopt om hier op een positieve manier mee om te gaan. Binnen de groep van Nieuw Westland heb ik de juiste mensen met de goede vibe gevonden om naar gepaste oplossingen te zoeken. De creativiteit en verschillende diciplines die een ieder in zich heeft bundelen wij tot een mooi concept. Als vereniging Nieuw Westland willen we er zijn voor elkaar waar nodig. Zelf ben ik zakelijk ook getroffen door de lockdown, want ik heb een schoonheidssalon en mocht 5 maanden mijn werk niet uitvoeren. Het moment dat ik weer open mocht, besefte ik hoe erg ik het persoonlijke contact gemist had met mijn klanten. Het stuk verzorging en welzijn is zo bijzonder om met anderen te delen. Kom in beweging en zet jezelf in voor de medemens.

Carla@nieuwwestland.nl