Wie zijn wij

 

Wij zijn allemaal gelijk. Wij willen allemaal het zelfde. Vrijheid, Veiligheid en Gezondheid. 

Wij zijn Westlanders. Wij zijn Vrijwilligers. Wij zijn Westlandse Wijsneuzen. Wij zijn.

Kom jij erbij?


Het bestuur


Annemieke Boelsma, moeder en grootmoeder. Sinds 25 jaar ben ik werkzaam als homeopaat en sinds bijna 20 jaar heb ik tal van bestuurlijke functies vervuld in belangenorganisaties voor de complementaire zorg. Zowel op nationaal als op internationaal niveau houd ik mij vooral bezig met het verbinden van mensen en partijen die dezelfde doelen voor ogen hebben: vrije zorgkeuze voor iedereen.

Vanuit bezorgdheid voor mijn kinderen en kleinkind werd ik een jaar geleden lid van Vrij en Sociaal Nederland, de nieuwe politieke partij opgericht door Bas Filippini. Hier maakte ik kennis met onder anderen Bob de Wit en zijn gedachtegoed. Begin mei ontmoette ik Tara en haar dochter, die een presentatie gaven over Nieuw Westland tijdens een bijeenkomst van VSN. Dit initiatief sprak mij enorm aan en ik ben direct op Tara afgestapt en heb aangeboden mijn bestuurlijke ervaring in te zetten voor NW.

Na kennismaking met het bestuur van NW is vanuit wederzijds enthousiasme besloten dat ik het bestuur kom versterken. Samen met alle leden van NW wil ik graag werken aan een menswaardige toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen vanuit Liefde, Vrijheid, Vertrouwen en Verbinding.

Hartegroet,

Annemieke Boelsma Annemieke@nieuwwwestland.nl


Statutaire oprichters & bestuur


Penningmeester Carla Schuitman, Moeder & Ondernemer. 

Doordat je als ouders bijna dagelijks te maken hebt met de veranderingen, die plaats vinden in het onderwijs ben ik alert geworden wat betekenen al deze veranderingen voor onze kinderen. En wat doet dit mentaal met de jeugd of jong volwassenen (adolescenten). Daar maak ik me als moeder heel veel zorgen om en heb de mouwen opgestroopt om hier op een positieve manier mee om te gaan. Binnen de groep van Nieuw Westland heb ik de juiste mensen met de goede vibe gevonden om naar gepaste oplossingen te zoeken. De creativiteit en verschillende diciplines die een ieder in zich heeft bundelen wij tot een mooi concept. Als vereniging Nieuw Westland willen we er zijn voor elkaar waar nodig. Zelf ben ik zakelijk ook getroffen door de lockdown, want ik heb een schoonheidssalon en mocht 5 maanden mijn werk niet uitvoeren. Het moment dat ik weer open mocht, besefte ik hoe erg ik het persoonlijke contact gemist had met mijn klanten. Het stuk verzorging en welzijn is zo bijzonder om met anderen te delen. Kom in beweging en zet jezelf in voor de medemens.

Carla@nieuwwestland.nl 


Voorzitter Arno Duijvesteijn: Vader, Opa en Ondernemer. Sinds vorig jaar maart wordt er fundamenteel met onze vrijheid geknoeid. Gedreven door nieuwsgierigheid heb ik onderzoek gedaan naar de feiten. Ik ben in gesprek gegaan met lokale en nationale ondernemers en wetenschappers. Dit heeft mij er toe aangezet om in actie te komen.

Als mede-oprichter van NieuwWestland hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een gezonde en vrije samenleving in onze regio.

Ik ben er klaar voor! Jij ook?

Arno@nieuwwestland.nl 


Secretaris Tara Kleijwegt-Nowacki: Moeder, Ondernemer, Yoga docent. Ik maak me zorgen om de polarisatie in Nederland. Polarisatie kent allen maar verliezers en kan levensgevaarlijk zijn. Nog gevaarlijker en dodelijker dan welk virus dan ook. 

Als moeder wil ik een veilige, vrije en gezonde wereld voor mijn kinderen achterlaten. Mijn hartje gaat gloeien als ik mensen zie genieten. Nieuw Westland is voor mij het platform om bewustzijnsontwikkeling te versterken en elkaar te vinden op een hoger niveau. Het niveau van Vrijheid, Veiligheid en Gezondheid. Sluit jij je ook aan? 

tara@nieuwwestland.nl