10-11 B&Z: LEKKER LOSLATEN; Leven na trauma

Door onverhoopte omstandigheden komt deze lezing helaas te vervallen.
Wellicht wordt deze lezing later nog een keer op de agenda geplaatst. 

 

Bewustwording & Zingeving:

Op donderdag 10 november a.s. geeft Jeannette van Uffelen een interactieve lezing. Jeannette is gedragsspecialist met 40 jaar ervaring in de hulp aan kinderen en volwassenen, uit alle hoeken van de wereld. Zij heeft haar sporen verdiend op het gebied van trauma analyse. Ze werkte in de psychiatrie, crisisopvang, kinderbescherming, centra voor vakopleiding en verslavingszorg.

 

Onlangs is haar boek: Lekker Loslaten; leven na trauma, uitgekomen. Trauma betekent letterlijk niets meer dan verwonding. En psychotrauma is een wond in je binnenste. Een wond moet je schoonmaken, zo snel als je kunt. En dat kan! En dan wordt jouw leven niet langer bepaald door beperkte conclusies over jezelf. Het enige dat je nodig hebt om te veranderen is het lef om met jezelf te zijn, ongeacht jouw geschiedenis.

 

Jeannette zal onder andere voordragen uit haar boek en neemt ons mee aan de hand van verhalen uit de praktijk, evenals haar eigen verhaal rond dit thema. Geen methode is heilig, maar er zijn inzichten en simpele technieken die Jeannette zal delen tijdens deze avond!

 

Ook zal er van de hand van Jeannette schilderwerk, nl. een aantal mooie iconen, te zien zijn. 

 

 

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.