15-08 Kennismaking nieuwe leden

Circa één keer per 6 weken organiseren we een avond voor leden om kennis te maken met Nieuw Westland. Op maandag 27 juni kwam een groep van 15 nieuwe leden samen in Wateringen. Ze zijn bijgepraat over de werkwijze van Nieuw Westland en over wat er binnen de verschillende thema’s gebeurt. Wat mooi en fijn om te zien dat diverse leden direct in de actie stand komen en willen aansluiten bij de themagroepen! Daarnaast zijn de onderlinge contacten en gesprekken elke keer weer waardevol.

Lees meer »

29-07 Maandelijkse vrijdagmiddagborrel

De maandelijkse vrijdagmiddagborrel van Nieuw Westland is al een jaar een evenement waar veel leden naar uitkijken. Iedere laatste vrijdag van de maand komen we bij elkaar op een mooie locatie, meestal aan het strand van Hoek van Holland of 's Gravenzande. Tussen 17.00 en 20.00 uur kun je bijpraten met de andere leden en inspiratie en kennis opdoen tijdens een inspirerende lezing van ongeveer 45-60 min. Er wordt gesproken over de meest uiteenlopende onderwerpen bv. over gezondheid, onderwijs, zelfvoorzienend leven, economie, wonen enz.

Lees meer »

27-06 Kennismaking nieuwe leden

Omdat er weer nieuwe leden zijn organiseren we op 27 juni om 19:00 uur opnieuw een avond voor leden om kennis te maken met Nieuw Westland. Ben je lid geworden van Nieuw Westland, maar heb je nog geen kans gehad om met andere leden in contact te komen? Wil je actief deelnemen binnen de vereniging en weet je niet precies hoe?Dan is deze avond wellicht een manier om hier een begin mee te maken.  Kom langs op de kennismaking en ontmoet gelijkgestemden om mee te verbinden, bouwen en informatie uit te wisselen!

Lees meer »

24-06 Maandelijkse vrijdagmiddagborrel

De zomer start al bijna op de kalender - kom je ook (weer) gezellig op de vrijdagmiddagborrel?Ontmoeten en informeel informeren staan zoals altijd op de agenda. Deze keer komen Martine de Bruijn en Maud van der Knaap tijdens de NW ledenborrel iets vertellen over De Ondernemende School Westland. Dit maal is de locatie Beachline Hoek van HollandRechtestraat 253151 HN Hoek van Holland

Lees meer »