30-12 Eindemaand borrel

Vrijdag 30 december is de laatste eindemaandborrel van dit jaar. We willen samen met jullie terugblikken op het afgelopen jaar en toelichten wat onze plannen voor het nieuwe jaar zijn. Verder is er alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te inspireren.

Lees meer »

01-12 Bewustwording en Zingeving: Schilderworkshop door kunstzinnig coach

Op donderdag 1 december van 14.30-17.00 uur verzorgt Esther den Hengst een schilderworkshop met als thema: Loslaten. We zullen met verf en doek spelen, ervaring met schilderen is niet nodig. Het gaat om zelfexpressie en verbinding. Als kunstzinnig coach begeleidt Esther de gezamenlijke ontdekkingstocht. Inspiratie-tekst: ‘Niet mijn wil maar God’s wil.’ (Bron van licht en liefde)

Lees meer »

25-11 Eindemaandborrel

Op vrijdag 25 november komt organisatiewetenschapper, auteur en "hoopverlener" Marloes Vis- van Heemst vertellen over haar visie van een nieuwe manier van samenwerken : co-creatie vanuit persoonlijke zinvinding tijdens de Nieuw Westland borrel. De 2 boeken die Marloes heeft geschreven zijn. *Idealen in uitvoering*De boom in met je idealenKom luisteren!

Lees meer »

17-11 Informatieavond Plasma technologie en Gans

Introductielezing plasmatechnologie volgens Keshe te Monster 17 novWil je meer weten over Plasma technologie van Keshe? Op deze middag vertel ik je er alles over. Wat is Plasmatechnologie precies en wat kun je ermee. Plasma technologie werkt met de basis bouwstenen van het universum. Alles dat we kennen is hieruit opgebouwd. Door met deze bouwstenen te werken kun je een effect hebben op de materie en via de materie weer een effect hebben op de energievelden. Je kunt het veranderen. Zo kun je er je zelf genezend vermogen mee activeren waardoor je kunt herstellen van vrijwel alle aandoeningen omdat het ook je bewustzijn veranderd. Het haalt de emotionele lading eraf waardoor er weer een flow kan ontstaan.Ook kijken we naar Gans gebruik voor vervuilde grond, Co2 afvangen, energie opwekken, plantengroei, pesticiden en meer.Je maakt kennis met de Keshe foundation en al de producten.Een zeer informatieve avond voor een eerste kennismaking met Plasma technologie volgens Keshe.

Lees meer »