14-10 Gezondheidsmarkt

Wil je jouw gezondheid of welbevinden een boost geven, ben je geïnteresseerd in de complementaire zorg en een holistische benadering en ben jij benieuwd wat Het Westland jou te bieden heeft? Kom dan naar de gezondheidsmarkt op zaterdag 14 oktober, die door Nieuw Westland in Monster georganiseerd wordt. Het team Zorg en Gezondheid van Nieuw Westland heeft hiervoor een leuke locatie gevonden, namelijk de “Hoeksteen” in Monster. Meer dan 20 Westlandse professionals staan daar tussen 10.00 en 16.00 uur voor jou klaar om te laten zien en ervaren wat zij doen, om een praatje te maken en/of een mini-workshop of lezing te geven. Zo zijn er verschillende disciplines aanwezig: reiki, aromatherapie, natuurgeneeskunde, orthomoleculaire therapie, bloesemremedie therapie, dieren, ademwerk, darmspoelingen, yoga, aromatherapie, voeding, homeopathie, accupunctuur, systemisch werk, luisterkind, IMT therapie, leefstijl en diverse soorten coaching.

Lees meer »

01-10 Nieuw Westland Herfst Event voor leden en introducés

Op zondagmiddag 1 oktober hopen we alle leden en hun introducés te treffen bij Boeregoed tijdens het  Nieuw Westland Herfst Event. Een middag met een afwisselend programma van presentaties, interactie en een gezellige borrel. We delen graag welke stappen zijn gezet, welke mooie projecten in ontwikkeling zijn en er worden nieuwe ideeën en projecten van leden gelanceerd.

Lees meer »

23-08 Inspiratie-wandeling

1ste Inspiratiewandeling van start gegaan. Woensdag op 12 juli zijn we gestart met ons nieuwe initiatief.  Een kleine opkomst voor zo'n eerste keer. Net als het weer gingen ook wij alle kanten uit in onze onderwerpen, stilte en gesprekken.  Harde regen, zon, dreigende wolkenluchten met regenbogen afgewisseld met een stralend heldere hemel.  Ze vormden het raamwerk waarin we in alle vrijheid hebben gedeeld.  En ongemerkt voelden we hoe we onderdeel zijn van die machtige natuur, hoe we met dezelfde kracht en tederheid inhoud geven aan onze leventjes. En hoe we ongemerkt al samen op weg zijn naar een nieuwe samenleving. Zin om mee te wandelen?   We gaan weer wandelen op woensdag 23 augustus. We starten om 10.00 uur bij het natuurgebied 't Kraaiennest aan de rand van De Lier. Grote parkeerplaats (Route: Van der Houckweg, Maasland)Team Bewustwording & Zingeving

Lees meer »

12-07 Inspiratie-wandeling

Themagroep Bewustwording & Zingeving is toe aan nieuwe inspiratie. Het lijkt of het leven door iedereen weer is opgepakt en we minder bezig zijn met verbinding en een nieuwe samenleving. Lijkt ... want steeds meer mensen beginnen te voelen dat er onder het schijnbare gewone alledaagse leven een nieuw proces gaande is.Komt dit doordat we ontvankelijker worden en weer onze nieuwsgierigheid aanboren? Omdat we steeds meer onze kracht en eigen-wijsheid ontdekken?Zou je hierover ook graag met elkaar in gesprek gaan? Sluit je dan aan bij onze 1ste inspiratie-wandeling. 

Lees meer »

26-06 ledenbijeenkomst

Ben je benieuwd wat er allemaal binnen Nieuw Westland gebeurt? Zoals hoe werkt Next Cloud, hoe staat het met de digitale regiomunt Kash, waar wordt het lidmaatschapsgeld aan besteed en wat zal bedoeld worden met Nieuw Westlandland? Of zou je willen weten of je zelf ergens kunt aanhaken? Kom dan op maandagavond 26 juni tussen 19u00 en 21u30 naar de ledenavond in Wateringen. Adresgegevens ontvang je na aanmelding via info@nieuwwestland.com. Hopelijk tot ziens!

Lees meer »

26-05 Eindemaandborrel met een muzikaal tintje

Op vrijdag 26 mei vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur ben je welkom tijdens de eindemaandborrel in strandtent Beachline 's Gravenzande.Bij  mooi weer kan je heerlijk even met de voeten door het zand of de zee wandelen en bijpraten met elkaar. Samen inspiratie opdoen, ben je er ook bij? 

Lees meer »

28-04 Eindemaandborrel

Op vrijdag 28 april ben je welkom in strandtent Beachline in 's-Gravenzande. Deze keer weer van 17.00 uur tot 20.00 uur en met een interessante spreker: Irene Huisman. Zij komt een voorproefje geven over de lezing van 5 mei in Schipluiden over: het Indigenes Volk Germaniten in Duitsland - Hoe je als volk een nieuwe samenleving creëert. 

Lees meer »