Prikbord

 

Ben je lid van Nieuw Westland en organiseer je een leuke bijeenkomst of activiteit binnen het thema cultuur en ontspanning?
Of heb je een andere mededeling
waarvan je denkt dat deze hier zal passen?

Laat 'm op het bord prikken!
Interesse of vragen?
Stuur dan een email naar info@nieuwwestland.com


Ben jij een tiep voor de Zadenbiep?

De ontwikkelingen voor het opzetten van een zadenbiep in de regio (met biologische, gif- en genvrije zaden) gaan voorspoedig. Naar verwachting zal de 1e zadenbiep vanaf januari bestaan! Om de bieps (meerdere locaties) organisatorisch vloeiend te laten verlopen zoeken wij hulp bij:

  • het periodiek vullen van de zaadzakjes en -potjes
  • de inhoud van de zadenbieps up-to-date houden (bevoorrading, maandelijks)
  • het periodiek ophalen van zaden bij ‘biepkwekers’
     

Doe je mee? Mail naar zelfvoorzienend@NieuwWestland.nlNieuw Westland is mooier met jou!

 

Voor onze lezingen en activiteiten zijn wij op zoek naar leden die ons een handje komen helpen.

 

Vind je het leuk om de deelnemers te ontvangen, koffie en thee te verzorgen en op deze manier betrokken te zijn bij onze mooie vereniging?

De bedoeling is om af en toe eens bij te springen en je staat er nooit alleen voor. Alle hulp is welkom, mannen, vrouwen, jong en oud, voor iedereen een leuke manier om onze andere leden te leren kennen. 

 

Meld je aan via info@nieuwwestland.nl

Ik heb in het Westland drie Repair Cafés opgestart. Als opvolging daarvan zou ik ooit eens een 'werkplaats' willen beginnen waar je van kapotte spullen nieuwe dingen kunt maken en verkopen (zoiets als de Metaal Kathedraal). Ook kan er een kunstwerkplaats (open source) in/bij komen waar iedereen kan binnenlopen en naar believen kan schilderen, lezen, voordragen, knutselen, ideeën en inspiratie opdoen, kunstboeken lezen, contacten leggen, koffie/thee drinken en lekker appeltaart smikkelen. Van 0 tot 100 jaar. Ik heb hier zelf geen netwerk voor, samen met anderen kunnen we dit wellicht realiseren?
Bij interesse in dit initiatief kunt u contact opnemen met Thérèse Jeunhomme

 

Een Repair Café is een vrijwilligersinitiatief waar je naar toe kunt gaan met kapotte spullen om te laten repareren en te leren repareren. Repareren in plaats van weggooien en nieuw kopen. Duurzaam, circulair, minder afval.

Repair Café - Vitis Welzijn


MINDFUL WANDELEN
Als het weer het toelaat biedt Biefit Loopschool Westland op de vrijdagochtend ‘Mindful Wandelen’ aan. Het gaat hierbij niet om het aantal kilometers dat we lopen. Het doel is vooral het weer in contact komen met je lichaam, met de natuur en om via die weg meer rust en bewustzijn te ontwikkelen. Ik vind het fijn om een relaxte en fijne sfeer neer te zetten waarin ontspanning, verbinding en gezelligheid belangrijke doelstellingen zijn. Zie voor alle info hieromtrent mijn website www.biefitloopschoolwestland.nl  George Edelman