Prikbord

 

Ben je lid van Nieuw Westland en organiseer je een leuke bijeenkomst of activiteit binnen het thema cultuur en ontspanning?
Of heb je een andere mededeling
waarvan je denkt dat deze hier zal passen?

Laat 'm op het bord prikken!
Interesse of vragen?
Stuur dan een privébericht naar  Irenenieuwwestland@proton.me

 GEZOCHT DAKSHINGLES
Voor het huisje op de moestuin zijn we nog op zoek naar 12 m2 dakshingles, bij voorkeur groen, maar met grijs zijn we ook heel blij. Contactpersoon in deze is Koos Bruinen, tel. 06 13056399.

Bij voorbaat enorm bedankt.

 

Team Moestuin Van RuyvenlaanFrequency is the future medicine
Het is bekend dat de Schumann frequentie voor elk leven op aarde van elementaire betekenis is en invloed heeft op onze gezondheid en gedrag.

Deze frequentie is lichaamseigen, de pijnappelklier en de alfa golven in onze hersenen resoneren op dezelfde frequentie.

Deze avond leren we je hoe je je frequentie positief kunt beïnvloeden.
Selfcreation deelt Schumann & Tesla wijsheden voor mentale, lichamelijke en spirituele fitheid. We werken met 2 systemen; iedereen ervaart een systeem tijdens de persoonlijke healing sessie.

Nikola Tesla: “Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie”.

• Werkt fysiek/emotioneel & spiritueel
• Verbetert beweeglijkheid
• Vermindert pijnklachten
• Herstelt ons zelfhelend vermogen
• Activeert stofwisseling & afvoeren van afvalstoffen
• Verbetert concentratie
• Neutraliseert belastende milieu invloeden (elektro smog)
• Beter slaappatroon
• Reguleert spijsvertering

Ouder worden met behoud van kwaliteit van leven. Dat gun je toch iedereen?

Maximaal aantal deelnemers 16
Inloop 15 min voor aanvangstijd. Aanvang stipt 19.30 uur.
Locatie: Avalon https://www.avalonhealingcentrum.nl/. Parkeren gratis

Schriftelijk opgeven bij rob@selfcreation.nl
Investering: € 22 pp incl. persoonlijke sessie, thee en iets lekkers.


Nieuw Westland is mooier met jou!

 

Voor onze lezingen en activiteiten zijn wij op zoek naar leden die ons een handje komen helpen.

 

Vind je het leuk om de deelnemers te ontvangen, koffie en thee te verzorgen en op deze manier betrokken te zijn bij onze mooie vereniging?

De bedoeling is om af en toe eens bij te springen en je staat er nooit alleen voor. Alle hulp is welkom, mannen, vrouwen, jong en oud, voor iedereen een leuke manier om onze andere leden te leren kennen. 

 

Meld je aan via evenementen@nieuwwestland.nlHealing Workshop Ode aan Moeder Aarde
Op zondag 25 september organiseren wij een healing voor jezelf en daarmee ook voor Moeder Aarde. Een verdiepende middag met rituelen, bewegingen, meditatie, oefeningen en (live)muziek.

“Heal the world, make it a better place”

Wil jij je steentje bijdragen aan de heling van Moeder Aarde? Voel jij de behoefte in jezelf, haar te danken voor alles wat ze ons onvoorwaardelijk schenkt? Wil jij meer liefde, vrijheid, blijheid en harmonie voelen stromen in, om en door jou heen? Laat je dan meenemen in deze reis naar binnen in jou en in een samen. Met als eindbestemming: Een mooiere wereld voor ons allemaal!

Elk kwartaal een ander thema, met rituelen, bewegingen, meditatie, dit alles onder de prachtige muzikale begeleiding van kunstenaar Max Douw.

Deze middag staat in het teken van Healing Moves, Words & Sound op de prachtige krachtplek middenin de de natuur: Op Hodenpijl.

Het is onze diepe overtuiging dat rituelen in deze vorm van samenkomen, verder reiken dan wat dan ook.
Energie werk dat verder reikt dan “alleen de aanwezigen”, verder dan man en/of vrouw, meer gericht op het grote geheel. Verbinding en verdieping

We zijn gespecialiseerd in Energie Therapie en Lichaamswerk. Onze kracht zit in het combineren van verschillende disciplines vanuit het geestelijke, wat er in je lichaam gebeurt en zinnige spiritualiteit.

Een groeiproces in bewustwording. Ook al zijn we van Nederlandse bodem, onze roots liggen bij het sjamanisme en Moeder Aarde.

Wees zo welkom!

Prijs healing: € 25,- inclusief thee na afloop. Opgeven via: https://ophodenpijl.nl/evenement/selfcreation-sept22


01-10 Klankschalen ligmeditatie bij Free Spirits Community

Innerlijke rust en vrede. Kom heerlijk liggen ont-spannen bij de helende klanken van klankschalen en Zielenzang.
Een geleide meditatie wijst je de weg naar je innerlijke rustcentrum, de rijkdom binnenin je.

Zaterdag avond 01-10 in co-creatie van Regenboog Klankschalen en Free Spirits Community

Meer informatie en aanmelden


Mindful wandelen

Als het weer het toelaat biedt Biefit Loopschool Westland op de vrijdagochtend ‘Mindful Wandelen’ aan. Het gaat hierbij niet om het aantal kilometers dat we lopen. Het doel is vooral het weer in contact komen met je lichaam, met de natuur en om via die weg meer rust en bewustzijn te ontwikkelen. Ik vind het fijn om een relaxte en fijne sfeer neer te zetten waarin ontspanning, verbinding en gezelligheid belangrijke doelstellingen zijn. Zie voor alle info hieromtrent mijn website www.biefitloopschoolwestland.nl  George Edelman