Veelzijdigheid aan zorgaanbieders op Gezondheidsmarkt

Zaterdag 14 oktober vindt de Gezondheidsmarkt plaats, georganiseerd door Vereniging Nieuw Westland. Verschillende holistische en complementaire zorgaanbieders laten die dag in ‘De Hoeksteen’ in Monster zien en horen wat ze bieden. Ook kan de bezoeker zich laten inspireren door interessante workshops en lezingen, over uiteenlopende thema’s, én leidingwater van thuis laten testen door een osmose-specialist. Toegang is gratis.
De Gezondheidsmarkt biedt een veelzijdigheid aan informatie over diverse complementaire en holistische zorg, onder andere over mindfulness, Tai Chi, Reiki en EMDR. Ook kan de bezoeker proeven aan homeopathie, acupunctuur, systemisch werk en waterstoftherapie. Daarnaast presenteren zich professionals als een osteopaat, een natuurgeneeskundig therapeut, een orthomoleculair therapeut en een bewustzijnscoach. Zo’n 30 deelnemers delen wat ze de samenleving te bieden hebben.
Ook zijn er lezingen en mini-workshops te volgen, onder andere over ademkracht, voetreflex, HSP in de nieuwe tijd en stoppen met roken. En zelfs kan de bezoeker wat leidingwater van thuis meenemen, om door een specialist op het gebied van zuivering en omgekeerde osmose, te laten testen op zuiverheid. Hier kun je meer informatie over de deelnemers en het programma van lezingen en workshops te vinden.
De Gezondheidsmarkt vindt plaats in ‘De Hoeksteen’, Burg. Kampschöerstraat 25 in Monster, van 10.00 tot 16.00 uur. De locatie voor de markt zou eerst een andere zijn. “We vinden het geweldig dat de eerste keer dat we de Gezondheidsmarkt organiseren, we al moeten uitwijken naar een grotere locatie vanwege het grote aantal inschrijvingen”, aldus de organisatie. De animo is reeds gebleken, het belooft een drukbezochte markt te worden. “Laat je inspireren door de veelzijdigheid aan inspirerende professionals en de mogelijkheden aan zorg die Westland rijk is”, de organisatie kijkt ernaar uit. Toegang is gratis. Kom bij voorkeur op de fiets. En neem desgewenst wat leidingwater van thuis mee om te laten testen.
Vereniging Nieuw Westland staat voor een respectvolle en gezonde samenleving, waarin eenieder eigen keuzes kan maken. Binnen de vereniging wordt gewerkt aan verschillende thema’s, waaronder ‘zorg en gezondheid’. Vanuit dit thema wordt de Gezondheidsmarkt georganiseerd, met als doel de inwoner van Westland bekend maken met de verschillende varianten van holistische en complementaire zorgverlening.