21-11 Boekpresentatie "Heel Meesters" Richard Hoofs.

Gepubliceerd op 10 oktober 2021 om 16:48

Op zondag 21 november 2021 geeft Richard Hoofs in Naaldwijk een lezing over zijn boek Heel Meesters.  Richard gaat in op de oud Egyptische holistische levensvisie waarin alles met elkaar in verbinding is en hoe het voelt om net als zij vanuit dit bewustzijn te leven.

De oud Egyptische heelmeesters hadden een hoog bewustzijn over leven en dood, zij werkten vanuit een holistische visie en zagen het als hun taak de ander te helpen weer ‘heel’ te worden. Heling betrof lichaam, persoon en Ziel, deze visie vrijwel geheel uit onze huidige geneeskunde verdwenen. We zijn wel praktisch, maar werken nauwelijks vanuit bezieling. De heelmeesters werkten zowel rationeel als spiritueel, zowel vanuit de dualiteit als de eenheid.

Info voor deelname!

Deze bijeenkomst is besloten van aard. Daarom #GeenCoronaCheck aan de deur. Voorwaarde is wel dat iedereen zich van tevoren aanmeldt en niet onaangekondigd aan de deur verschijnt. Het is dus zaak dat je voor vertrek per email of telefoon aanmeldt en de betaling in orde maakt. Bij voorbaat dank voor je begrip en medewerking.

 

 

 

Heel Meesters

Datum: 21 november 2021

Tijd: 14.30 - 17.30

Kosten 20,-- per persoon incl. 1 koffie of thee.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Monique Damen
9 dagen geleden

Kan ik eventueel een introducee meenemen?