25-11 Lezing Irene Verweij Zelfvoorzienend leven

Het boek 'Zelfvoorzienend samenleven' van Irene Verweij geeft inzicht in zelfvoorzienend in het leven staan. Ze nodigt de lezer uit om op onderzoek uit te gaan om klaar te zijn voor een grote verandering.

Zoals ook in het boek, wil Irene de luisteraar op 25 november inspireren voor een nieuwe vorm van leven, van zelfvoorzienend SAMEN leven met respect voor natuur en mens, waarbij hoofd, hart en handen van belang zijn. Ze laat het publiek op interactieve wijze ervaringen opdoen rondom samenwerken, de handen ineen slaan, zelfredzaamheid en mindset: gewoon doen! 

Prijs: € 7,50

Leden krijgen korting 

 

Wees er snel bij, vol = vol

Reactie plaatsen

Reacties

Anne-Marie Tjeenk Willink
3 jaar geleden

Ik geef me graag op voor de lezing van Irene Verwey.
Ik probeerde het per winkelwagen te doen maar kon geen kortingcode invullen, terwijl ik lid ben. Wat te doen? Hoor graag.

sandra Burggraaf
3 jaar geleden

ik meld mij aan samen met mijn man Harald Mooij

Lisette Van soest
3 jaar geleden

Ik wil graag deelnemen aan de lezing

A. Van Dijk
3 jaar geleden

Waar wordt dit precies gehouden? Ik heb al een kaartje.

Cees Breederland
3 jaar geleden

Goedendag,
Wij willen op Goeree-Overflakkee hetzelfde gaan doen als wat jullie doen. Dus willen we graag weten hoe jullie dat aangepakt hebben om te starten. Verder hebben we het boek van Lieneke al een jaar in ons bezit. We zouden daarom graag de lezing bijwonen. Kunnen we komen op 26-11 ?
Werken jullie ook met de watermunt ? We willen weten waar we die kunnen aanschaffen. We willen daarmee betalen bij Op Hodenpijl waar we regelmatig komen.
HARTelijke groet,
Cees en Janny Breederland Stellendam

Margareth Vis
3 jaar geleden

Hallo,
Is er misschien nog een plekje vrij? Ik zou samen met een vriendin komen, maar ik ben helemaal vergeten een plekje te reserveren.
Ik zou er erg blij mee zijn.

Ik hoor het graag.

Groeten,
Margareth Vis
06 45079107