08-04-2022 Lezing CO2 = Oké! met Petri Jakobs

CO= Oké!

Lezing door de Hoekse entertainer Petri Jakobs

De Hoekse troubadour en entertainer Petri Jakobs is vooral bekend door zijn hilarische levensliederen en vanwege zijn passie voor zeepbellen, maar Petri is ook een zogenaamde 'klimaat-scepticus'. Derhalve zal hij op vrijdag 8 april a.s. in het Witte Kerkje te Maassluis in een bevlogen 2 uur durende lezing zijn visie geven op 'de waanzin van ons klimaatbeleid'. Petri heeft deze lezing weliswaar al eerder gehouden, maar uiteraard zal het ook dit keer weer zoveel mogelijk aangepast zijn aan de laatste ontwikkelingen.

Petri zal in stevige Westlandse bewoordingen, doorspekt met de nodige humor, uitleggen hoe hij denkt over de commotie rondom het klimaat. Aan de hand van grafieken, feiten en meetgegevens zal hij aantonen dat het scenario wat de overheid ons, aan de hand van het IPCC-rapport, voorschotelt, ook anders geïnterpreteerd kan worden. Is het beeld wat de main stream media schetst terecht? Is de berichtgeving over het stijgen van de zeespiegel en de opwarming van de aarde correct? Ontdek waarom Petri’s motto is:  CO= Oké !


Na afloop kunnen er vragen gesteld worden via de inloop-microfoon en wellicht is er daarna ook nog tijd over voor een drankje en onderling debat.
U vindt het Witte Kerkje aan de Constantijn Huygensstraat 1, 3141 TA Maassluis.
Zaal open om 19.30 uur, aanvang lezing 20.00 uur. In de directe omgeving van het Witte Kerkje is beperkte parkeergelegenheid. Meer ruimte is er o.a. op het parkeerterrein achter de Nieuwstraat.

Vrijdag 8 april, 20.00 uur tot 22.00 uur
Bijdrage leden: 5,00 euro
Bijdrage niet leden: 10,00 euro