30-06 Lezing Wat is wijsheid? Een visie op bewustzijnsontwikkeling vanuit de Tao met Sanne Burger

Wat is wijsheid? Een visie op bewustzijnsontwikkeling vanuit de Tao – met Sanne Burger

 

Bij Nieuw-Westland, ontstaan n.a.v. het boek Society 4.0 van Bob de Wit, is sinds kort ook het Thema ‘Bewustwording & Zingeving’ opgenomen. Wij zijn dan ook erg blij dat Sanne Burger op donderdag 30 juni een lezing geeft over bewustzijnsontwikkeling, gezien vanuit de eeuwenoude visie van de Tao.

 

Als je bewustzijn zou kunnen afmeten op een ladder van 0 (geen bewustzijn) tot 100 (alomtegenwoordig bewustzijn), waar bevinden wij ons dan? En is het mogelijk om op die ladder op te schuiven? Is het mogelijk om bewustzijn kwijt te raken? (Ja!) En is het mogelijk om bewustzijn te vergaren? (Ja!) En zo ja, hoe gaat dat dan in zijn werk, en kunnen we daarin sturen?

Sanne bezit veel kennis, wijsheid en levenservaring. In deze lezing neemt zij ons stapsgewijs mee in het wereldbeeld van de Tao. Het grotere plaatje zien, zonder niveaus door elkaar te halen is een belangrijk thema, alsmede bewustzijn over de drie lagen van de werkelijkheid: lichaam, ziel en geest, ofwel Jing, Chi en Shen, ofwel: seksualiteit, emotionaliteit en spiritualiteit.

 

Sanne is schrijfster van o.a. ‘Visie op seks’ en ‘Broodje Corona’. Ze is Taotraining instructrice en masseuse. Zij is het voorbeeld van de krachtige, inspirerende en wijze krijger in onszelf.

 

Inloop: vanaf 19.30 uur van harte welkom

Start:    20.00 tot 22.00 uur

Kosten: € 10,00 voor leden/€ 15,00 voor niet-leden

Incl. koffie en thee

 

Locatie: Het Witte Kerkje, Constantijn Huigenstraat 1, 3141 TA, Maassluis

In de directe omgeving van Het Witte Kerkje is beperkte parkeergelegenheid. Meer ruimte is er o.a. op het parkeerterrein achter de Nieuwstraat.

 

Welkom!