14-10 Gezondheidsmarkt

Wil je jouw gezondheid of welbevinden een boost geven, ben je geïnteresseerd in de complementaire zorg en een holistische benadering en ben jij benieuwd wat Het Westland jou te bieden heeft? Kom dan naar de gezondheidsmarkt op zaterdag 14 oktober, die door Nieuw Westland in Monster georganiseerd wordt. Het team Zorg en Gezondheid van Nieuw Westland heeft hiervoor een leuke locatie gevonden, namelijk de “Hoeksteen” in Monster. Meer dan 20 Westlandse professionals staan daar tussen 10.00 en 16.00 uur voor jou klaar om te laten zien en ervaren wat zij doen, om een praatje te maken en/of een mini-workshop of lezing te geven. Zo zijn er verschillende disciplines aanwezig: reiki, aromatherapie, natuurgeneeskunde, orthomoleculaire therapie, bloesemremedie therapie, dieren, ademwerk, darmspoelingen, yoga, aromatherapie, voeding, homeopathie, acupunctuur, systemisch werk, luisterkind, IMT therapie, leefstijl en diverse soorten coaching.

                                                              

Nieuwsgierig geworden naar wat deze Westlandse therapeuten allemaal te bieden hebben of heb je zin in een leuke, gezellige dag? Kom dan – bij voorkeur op de fiets - langs bij de ‘’De Hoeksteen’, Burgemeester Kampschöerstraat 25 in Monster. De toegang is gratis en er is een bar om drankjes, koffie en thee te kopen. Het dagprogramma is hier te lezen.  Nieuw Westland staat voor een respectvolle en gezonde samenleving waarin je je eigen keuzes kunt maken en deze gezondheidsbeurs biedt jou daartoe mogelijkheden. Zien we jou daar op 14 oktober?

 

Een gezonde groet van Team Zorg en Gezondheid

Brenda van den Berg, Jacqueline van Koppen, Carla Schuitman, Jan Vermeer en Marion Vreugdenhil        

 

PS Heb jij zin om mee te denken, organiseren in het Team van Zorg en Gezondheid, dat kan ook. Wij zoeken nog een persoon die ons team komt versterken. Interesse? Stuur een mailtje naar: zorgengezondheid@nieuwwestland.com