01-10 Nieuw Westland Herfst Event voor leden en introducés

Op zondagmiddag 1 oktober hopen we alle leden en hun introducés te treffen bij Boeregoed tijdens het  Nieuw Westland Herfst Event. Een middag met een afwisselend programma van presentaties, interactie en een gezellige borrel. 
We delen graag welke stappen zijn gezet, welke mooie projecten in ontwikkeling zijn en er worden nieuwe ideeën en projecten van leden gelanceerd.

Want met elkaar en voor elkaar nemen we eigen verantwoordelijkheid en bouwen we vanuit vertrouwen aan een bewuste samenleving. Hier hebben we jouw hulp bij nodig!

 

13.00 uur: inloop, tijd om rond te kijken bij Boeregoed

13.45 uur: start programma: Inspiratie en informatie vanuit het bestuur van Boeregoed, het kernteam Nieuw Westland, de oprichters van de Ondernemende School Westland, initiatiefnemer van De Zadenbieb en initiatiefnemers van Kash, Westlands digitaal geld. Tussendoor is er een korte pauze en worden de sprekers afgewisseld met een interactief programma-onderdeel.

16.00 uur: borrel & verbinden

17.00 uur: einde


Laten we met elkaar verbinden, ontwikkelen en bouwen!

Nog geen lid, maar wil je graag komen? Word dan snel lid of ga mee als introducé met een ander lid. 

Deelname is gratis maar donaties ter plekke zijn welkom om de kosten te dekken. 

Heb je je aangemeld? Dan heb je een bevestigingsmail ontvangen met aanvullende informatie. Niet gezien? Check aub je spambox.

 

Aanmelden kan nog, maar vol is - helaas - vol. 

 

Tot 1 oktober?

Gert, Bas, Wendy, Evelyne en Brenda